Palvelut

Intialainen päähieronta

Intialaisessa päähieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, pää, kasvot ja korvat. Hoito on rentouttava, oloa rauhoittava ja stressiä lievittävä. Intialainen päähieronta vähentää päänsärkyä, on hyväksi hiuksille ja päänahan verenkierrolle. Hoito kestää 30 min.

Intialaisen päähieronnan tiedetään auttavan stressin lisäksi jännittyneiden sekä kireiden niska-hartiaseudun lihasten rentouttamisessa. Jännittyneet niska-hartialihakset aiheuttavat hyvin usein päänsärkyä ja kireyden tunnetta kehon eri osissa. Useat intialaiseen päähierontaan tutustuneet ihmiset käyttävät intialaista päähierontaa rentoutumiseen ja päänsäryn laukaisuun.

Intialaisessa päähieronnassa koko keholla ja mielellä on mahdollisuus kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen ja hyvään oloon. Intialaisen päähieronnan aikana asiakas saa istua mukavasti tuolissa. Intialainen päähieronta kestää normaalisti 30 min, johon on helppo pistäytyä vaikka kesken rankan työpäivän. Intialainen päähieronta ei vaadi asiakkaalta muuta kuin rentoutumista tuolissa. Intialainen päähieronta aktivoi erittäin tehokkaasti elimistön rauhoittumisjärjestelmää ja edistää levon ja rauhoittumisen tunnetta. Intialainen päähieronta on tehokas apu arjen stressiin ja kiireeseen.

Soita tai lähetä sähköpostia (ei kiireellinen) ja varaa aika suosittuun intialaiseen päähierontaan! Voit myös varata sen jalkahoidon yhteyteen.

Muista lähimmäistäsi ja anna lahjaksi lahjakortti intialaiseen päähierontaan!

Silikoniortoosi

Silokoniortoosi muovataan jokaiselle omien varpaiden ja tarpeiden mukaan. Ortoosi on valmis käytettäväksi vuorokauden kuluttua, jolloin se on lopullisesti kuivunut. Ortoosi valmistetaan yksilöllisesti. Sitä käytetään päivittäin tai tarvittaessa. Yöksi se otetaan pois, ettei iho haudu.

Ortoosia käytetään ehkäisemään varpaiden virheasentojen syntymistä tai niiden korjaamiseen. Jos nivelet ovat jäykistyneet ortoosilla voidaan pehmustaa, keventää tai suojata varpaita.

Suurin osa ja yleisimmin käytössä ovat suojaavat ortoosit. Ne lievittävät oireita ja suojaavat varpaita paineelta ja hankaukselta. Korjaava ortoosi ehkäisee ja korjaa varpaiden virheasentoja.

Varaa aika ortoosin valmistukseen.